Ik heb een weekje de stijl van Joubert Pignon te leen. Hij heeft er geen plek voor in huis. Zijn huis staat vol opname apparatuur. Hij is een luisterboek aan het opnemen. De stijl van Joubert Pignon laat zich namelijk goed combineren met de stem van Joubert Pignon. Zo heeft u straks twee keer Joubert Pignon. Waarschijnlijk ook voor de prijs van twee. Maar dan heb je wel iets wat je aan iemand kunt geven die nooit genoeg van Joubert Pignon krijgt.

De stijl van Joubert Pignon gedraagt zich grillig. Ik vind de stijl van Joubert Pignon slecht opgevoed. Ik zeg tegen de stijl van Joubert Pignon dat hij slecht opgevoed is. De stijl van Joubert Pignon bijt me in mijn voet. Ik ben daar niet blij mee.

Zodra de stijl van Joubert Pignon weer welkom is in het huis van Joubert Pignon, krijgt Joubert Pignon de stijl van Joubert Pignon terug. Joubert Pignon belt mij op, hoe het met zijn stijl gaat. Ik zeg dat de stijl van Joubert Pignon op gehoorzaamheidscursus moet. Joubert Pignon zegt dat niemand kwam opdagen bij de eerste opname van zijn luisterboek. Hij had bij nader inzien alsnog ruimte genoeg voor de stijl van Joubert Pignon. Traag kauwt de logeerhond op een hoekje van de stijl van Joubert Pignon. Ik hoop niet dat de logeerhond er ziek van wordt.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !