Mijn fiets is gejat. Deze fiets heeft de afgelopen twee jaar álles met mij meegemaakt. Inclusief nog amper een week geleden (nog geen exacte week op moment van schrijven) een aanrijding van een auto. Duizenden euro’s zijn gestoken in de reparatie, keer op keer, omdat ik van dit bonk metaal hóúd. En hop, de sleutel is ontvreemd uit mijn jas en de fiets is weg. Just like that. Wat mij betreft heb ik het nu ook gehad. U hoort even helemaal niks meer van mij. Laat alles maar. En voor degeen die deze fiets gejat heeft voor de NWE Vorst vanavond: schaam je de tyfus. Als je maar een schimp benul had van wat je mij nu doet doorstaan, had je wel tweemaal nagedacht. U bent een schurk en ik hoop dat u brandt in de hel.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !