Kijk: dat KutBinnenlanders.nl één van de geweldigste en leukste websites van het hele internet is, daar hoeven we u uiteraard niet meer van te overtuigen. Maar voor de mensen onder u die stiekem dromen van hun gezicht onder het ‘bloggers’ menu item te zien, tussen Bandirah en Bianca in; Voor de mensen die eens op een redactievergadering willen proberen sneller te drinken, te roken of te moppentappen dan De Opperpater; Voor hen die fanfictie van de Fötze Inländer hebben liggen of die literaire meesterwerken van eigen hand miskend en ongepubliceerd zien bij literaire bladeren; Voor zij die graag eens een sportrubriek of een reeks recepten hier willen beginnen; En feitelijk voor alle anderen ook…

KutBinnenlanders.nl werft altijd aan !

Wij zoeken…

 • KLETSMAJOORS (m/v)
  Spring jij ’s ochtends vroeg meteen fris in je kletskousen om je enthousiast aan het ontbijt te verlustigen aan je versgemaakte kletskoek ? Schiet jij dan zelfverzekerd je grapjas met bijpassende grollenvanger aan, of met je klapmuts en mooie rubberen graplaarzen ? Heb je een grote collectie brieven van je kletstante aan je bris hangen ? Salueer je nog even de Grote Babbelaar alvorens je je kranig door je dag heen kwebbelt ? En lééf jij voor klassineren ? Blijf dan niet loos leuteren met je langtong maar klim in de digitale pen en rapporteer vanaf nu aan ons !
  Majorettes uiteraard ook welkom ! Dus werp ons gerust eens een baton, dan kunnen we daar verder over pirrouetten.
 • LARIEMOEREN (m/v)
  Is uw kleine Larie inmiddels toch alweer een tijd het huis uit, en voelt het huis langzaamaan erg leeg ? Zou u eigenlijk best graag weer een lieve nieuwe kleine Larie hebben, om voor te zorgen, te knuffelen, of desnoods eens goed de waarheid te vertellen als-ie niet zo braaf is ? Spelen echt al uw Lariemoersgevoelens bij het lezen van deze tekst op ? Openbaar ze dan aan ons !
 • PRAATJESMAKERS (m/v)
  Heb jij nog het oude vakmanschap in de vingers of ben jij rechtstreeks bij Brugman in de leer geweest ? Hoor jij het meermalen per dag donderen in Keuvelen ? Beet jij in de wieg al in de rabbelaar, ben jij een prater in hart en nieren en heb je een gezonde klap van de klepmolen gehad ? Mis jij het eergevoel van de ware klappei en ben jij niet vies van een paar kletsmeiers ? En zit jij dagelijks om een natte voet, of klim jij regelmatig achter een ton voor een goed potje saauwelen ? En hoop je als onderschrift op je grafsteen te mogen krijgen: ‘Trotse Tetoor’ ? Grijp dan je labbei en je kwalie, en flap het eruit !

Interesse ? Klik bovenin deze pagina op ‘stuur ons een e-mail’ en wie weet pronkt jouw bijdrage binnenkort wel trots op deze pagina’s !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !