Zijn neusje tegen het glas gedrukt, staarde hij naar het bericht. Een paar vluchtige blikjes naar de suppoost leerden hem dat hij onbestraft kon staren, de man had niets in de gaten. Zijn pupillen vernauwden zich en hij las het bericht.

From: Karol Alisha
Date: Wed, Jun 15, 2013 at 6:23 AM
Subject: zftxq

2

Kleine Abdullah krabde wat op zijn achterhoofd. Hij snapte eigenlijk de hele heisa niet zo goed. Maar ja, het was oud en het bevond zich in een museum dus het zou wel belangrijk zijn. Hij had daar meestal niet zo’n benul van. Hij was immers nog maar een melksnorretje.

Hij deed een stap achteruit en zijn lippen spelden het opschrift boven het bericht na – hij kon nog niet zo heel goed lezen. In grote glimmende letters stond er: “Laat-ste spam be-richt ooit”.

Hij haalde zijn schouders op en liep naar de volgende museumhal, waar die leuke antieke WII apparaten stonden. Dat mensen nog ooit met die primitieve dingen spelletjes speelden, ongelooflijk.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !