‘Een pofbroek heb ik niet en toch mis ik hem niet.’ Zomaar een gedachte uit het gedachterijke hoofd van Otto, die dekselse president directeur grootaandeelhouder van Bananarama Consultancy BV en al haar holdings. Maar het was een vervelende gedachte die aan hem knaagde. En knaagde en knaagde.
Vannacht had zijn vrouw hem al geadviseerd niet meer zo assertief in de kont aanwezig te zijn en nu dit weer. Die Otto. Hij kreeg het wel te verduren. Hoe hij minder assertief in de kont aanwezig moest zijn, wist hij niet. Een stevige dip diende zich aan en het is geen overbodig luxe te stellen dat hij er even helemaal doorheen zat. ‘Heb ik er nog wel de kracht voor?’, fluisterde hij voor zich uit. ‘Nee, nee. Je heb er eventjes helemaal niet meer de kracht voor, beste Otto. Mijn batterijtje is eventjes dus helemaal opperdepoppie. Je zit stuk, beste Otto. Nee, Je zit KK stuk mag ik wel zeggen.’ Hij vond dat hij dat mocht zeggen, want hij was Otto zelf immers. Hij stond op en kondigde aan dat hij naar huis ging.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_