Mijn volgers op de Twitters wisten het al, maar nu jullie ook: die ellendige vergissing die Cultuurkiller heet, wordt momenteel omgetoverd tot een heus boekje. Stelt u er alstublieft niet teveel bij voor: bovenstaande eerste krabbelklad-versie is ongeveer zo dik als een Wipneus & Pim boekje. Er valt nog het nodige aan te doen, bovendien.
“Maar René, zo’n luxueus ogend boekje, dat zal dan wel heul erg duur worden, of niet ?” Welnee. En het wordt, als alles gaat als gepland, het eerste van een ware rééks KutBinnenlanders.nl-publicaties. Kleine oplages, voor de liefhebbers, maar vooral ook, bij toestemming van de auteurs uiteraard: gratis te downloaden. Want pagina voor pagina scannen en dan in een torrent smijten is veel te veel werk voor u, daar hebben we volledig begrip voor.

Als er nu nóg iemand durft te beweren dat KutBinnenlanders.nl niéts aan de economie toevoegt !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !