De Opperpater: “Guillermo en ik hebben gisteren besloten om vanavond om twaalf uur een kogel door onze kop gaan schieten.”

Jantien van Tol: “We komen uit een Veronica-dynastie, en die wisten – vroeger – hoe ze goede radio moesten maken.”

Ik zit nu al een paar uur ononderbroken te kijken naar de webcast. Van het moment dat de studio nog zo goed als leeg was en zo af en toe iemand met een bedrukt gezicht ‘van het feest boven’ af binnenliep, tot nu de hele studio stampensvol staat. Kink FM over luttele minuten #kabloeb. Het is heel jammer. Maar vooral: wat een mooi afscheid, met die live webcast. Je zit onbeschaamd te kijken naar een roerende avond vol mooie mensen, terwijl ondertussen een prima – zij ietwat democratische – muziekselectie uit je speakers knalt. Als u het niet gekeken hebt, hebt u echt iets prachtigs gemist. En er is hiervan geen uitzendinggemist. Knuffelende DJ’s. Bier. Stille gezichten. Ogen die nog een laatste keer de studio rondspeuren. Dus alles, alles, is hieraan mooi en jammer. Tsja.

Passend dat het afscheidswoord er nog koppig een extra vijfentwintig minuten aan het bestaan van Kink plakte.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !