De trouwe lezers van onze site weten het wellicht nog wel: het mosaiek kunstwerk in het Pierkespark in Gent, waar ik met name vorig jaar ook een paar keer – met foto’s – over berichtte op de website. Welnu, heeft u géén steentje kunnen leggen, dan is het bij deze TE LAAT. Pofferdoria, wat ben ik onder de indruk, ze hebben het AF GEKREGEN !!!

Een dikke proficiat, allereerst natuurlijk aan Sché wiens project dit was en zonder wiens tomeloze inzet de vele vrijwilligers nooit zo hard mee zouden hebben gewerkt. Maar uiteraard vooral ook aan alle mensen die dit prachtige kunstproject mee hebben ondersteund. Ik ben een tikje treurig: tijdens de Gentse Feesten ben ik ook weer aldaar aanwezig en ik hoopte toch nog één laatste keer mee steentjes te kunnen plakken. Ik zal wel ter plaatse gaan kijken naar het definitieve eindresultaat en eens het hele project op een video-opname vastleggen voor jullie. Want het is zó mooi, mensen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !