Ik handelde tijdens mijn verlof in condooms .

Ze waren in tegenstelling tot de meiden in het buitenland soms in Nederland nog al wat preuts.Maar ja ze kregen de smaak wel goed te pakken als ik ze uit had gelegd hoe je en op welke manier je van elkaars lichaam kon genieten.Liefde was voor mij een woord dat betekende slechts,luisteren naar je ondeugende op winnende edele deel in je broek.Van boord had ik ongeveer 300 condooms nieuw in de verpakking gespaard we konden er zo veel gratis krijgen als we wilden.En ik verkocht die aan mijn vrienden 2 voor een gulden dus ook tijdens mijn verlof zat ik nog in de handel.Ik had condooms in allerlei vorm en sommige waren echt grappig.

Condooms had je toen al in allerlei vormen .
De jongens uit de stad wisten niet goed waar ze condooms moesten kopen of er waren geen winkels die ze verkochten,dus ik maar handelen.
Ik had ook uit Zuid Amerika porno foto,s mee gebracht daar had men er nog nooit van gehoord of gezien.Die brachten per stuk 1 gulden op en ik had ze gekocht in Montevideo voor 10 ct per stuk.Het was gouwe handel.
Hier in diverse kroegen bracht ik mijn verlof door.Door het vele geld dat ik na elke reis mee bracht was ik een graag geziene gast bij de kasteleins van Eindhoven.

BlueMoonBar van Piet Manders Lichtstad Gijs vd Biggelaar en Palace Schootsestraat Ehv.
Mijn stamcafe,s tijdens het verlof.
De kroegen waar ik mijn verlof door bracht waren in Eindhoven o.a. De Lichtstadbar)Elsombrero)de Poort van Kleef bij Bert Becks)De White horse bar).
En niet te vergeten mijn stam cafe De BlueMoon Bar van Piet Manders op de Wal.Ik ging veel dansen bij Palace aan de Schootse straat en bij Jantje van de Linden op de Woenselsestraat te Eindhoven. Ook ging ik tijdens het verlof dikwijls naar een dorpje Schijndel in Noord Brabant.Daar kon je goed uitgaan.Op een zaterdag avond ik zat daar in de bar van Dhr Ad Persoons te zuipen kwam er een meid binnen die mijn aandacht trok.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.