Eind goed al goed.

Aan alles komt een einde,dus ook aan dit verhaal van mij.
Ik hoop dat u er van genoten heeft,ik heb in ieder geval genoten van elk moment dat in dit verhaal voor komt.
Ik hoop dat de lezers onder u nu een beter beeld hebben wat er zich zo al afspeelde in de jaren 50-70 op de Nederlandse koopvaardij en dan vooral op de WildeVaart.

En verders wens ik u samen met lieve vrouw Honnybee alle geluk van de wereld toe.

Geniet van het leven

Wand soms duurt het maar even.

Noot van de redactie: Het oorspronkelijke manuscript van Dat Is Het Leven bevat nog wat leuk aanvullend beeldmateriaal uit Thailand. We besloten dit niet verder ‘los’ over te nemen, zodat het een bonus blijft van het boekje zelf. Als je interesse hebt in een gebundelde versie van Lowy Cremers’ Dat Is Het Leven, laat dan hieronder een bericht achter of stuur ons een berichtje, dan sturen wij het aan Lowy door!

En zeg nu zelf: hebben we overdreven toen we deze reeks aankondigden?

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.