Ik verkocht 100 verschillende soorten pannekoeken.

Ik had geen enkele klandizie van die boeren daar op de weebosch.Maar omdat het in de fiets route naar Belgie lag heb ik daar veel geld verdiend aan die dagjes mensen.We verkochten er een goede maaltijd met biefstuk of snitzel voor 20 gulden in 1991.Soms stonden er bij mij aan ons terras wel 50 a 70 fietsen en van die fietsers moesten wij het hebben.

Onze clausule goed snel en goedkoop werkte prima.Ik had 100 verschillende pannenkoeken op het menu staan.

Dat was gouwe handel.Kostprijs gemiddeld 0,70 cent en die brachten soms wel f 12,50 op.

Komt er een Belg binnen die zegt maar u heeft geen Belgiese pannenkoek.Ik zeg ja wel hoor die hebben we ook

Ik liet mijn vrouw een naturel pannenkoek bakken en deed er een handvol dikke frieten in en een klodder mayo en klapte de pannenkoek dicht als een omelet.Met de woorden a.u.b. meneer zette ik den Belg zijn pannekoek voor zijn neus.De man genoot er zichtbaar van had dit nooit verwacht.Het bracht me een dikke fooi op ook/

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.