Hier valt het volgende te lezen:

Vandaag werd op Twitter bekend gemaakt wat het thema van het tweede Blogbal 2012 zal zijn: ‘De Goddelijke Kalebas.’ Het event zal op dinsdag, 13 maart 2012 plaatsvinden en om 19.30 uur afgetrapt worden.

En ik maar denken dat nieuws op internet snel reisde. Wij van KutBinnenlanders wisten dit natuurlijk allang. Het is ook niet voor niets dat De Kalebas zich eerst aan de KutBinnenlanders openbaarde: hij vertelt ons alles. Maar echt ál-les. Sjongejonge, die Kalebas klapt heel de dag achttien slagen in de rondte. Over het weer. Over het voetbal. Over de achttien dimensies die de mensheid nog moet ontdekken. Over het gat in zijn onderbroek waarvan hij zeker is dat de wasserette dat veroorzaakt heeft. Maar uiteraard ook dat hij de grote ster én sfeermaker van het nieuwe Blogbal gaat zijn.

Ik wil daarom nóg best een klein tipje van de sluier oplichten: was het de vorige keer vrij groots opgezet en een tikje formeel (uiteraard als parodie op Het Boekenbal bedoeld maar dat kwam lang niet bij iedereen over, bleek), ik heb van de Kalebas vernomen dat het ditmaal veel anarchistischer gaat zijn. Hoé anarchistisch ?

De Kalebas glimlachtte geheimzinnig en zei “tsja… dat ligt ook een beetje aan hoe anarchistisch iedereen die komt het wil hebben.” Het klonk uitdagend….

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !