Uiteraard verwacht u zo ongeveer nu uw dagelijkse portie stichtelijke boodschap van de Kerk van de Kalebas. Zeker nu gewassen van alle rassen alras en actueel onder multimediaal mortiervuur liggen. Helaas moeten we u teleurstellen. Uw ongetwijfeld verslavend spirituele reeks wordt tijdelijk onderbroken. Dit omdat uw hoofdredacteur, uw berichter, uw Kalebasboodschapper, momenteel de handen vol heeft. Wees gerust, het heeft alles te maken met de Kerk van de Kalebas. De Kalebas gaat namelijk zijn IRL kennismaking met het grotere publiek aan. Aanstaande zondag. op festival Zaradi Tebe.

Om 15u (tot 15u10) was er namelijk een optreden gepland van uw trouwe dienaar, maar nu die het licht heeft gezien van de keirelaxte Kerk van de Kalebas, gooit hij de komende dagen alles om, teneinde de Kerk van de Kalebas zo effectief mogelijk op voorgenoemde locatie en tijdstip live aan dit publiek te openbaren. Om u niet geheel van spirituele vervulling verstoken te laten, publiceert hij de komende dagen foto’s van de voortgang. Bovenaan dit artikel de eerste: gelamineerde A2-prints van verscheidene passages die u reeds op dit weblog heeft zien passeren. Wordt vervolgd….

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !