Vroeger,
Denk ik.

Hier was vroeger
Een heel andere bushalte

Hier was vroeger
Een trio telefooncellen
Enkele sloopbeurten later
Waren er twee
Toen was er geen
Nu is er een

Hier was vroeger een bowling

Hier was vroeger
Een vurig hart
Vervuld van zichzelf en een vaag verlangen
Naar iets anders

Het boek vertelt me over een land van consensus
En een land van compromis

Nu is er iets
Maar ik heb geen idee wat het is.
Wat het geworden is.
Een consensisnietmeer. Een comprowas.
Ik. Heb. Geen Idee.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !