Dat het toch
zo verdomd veel
lijkt

Op die wereld
en die tijd
waarin

Een iets andere
zon scheen en
andere honden
blaften en andere
uitlaatgassen stonken

De slager
andere plakjes
worst gaf aan
andere kinderen

De straatnamen
die echt geheel
anders klonken
wanneer ik ze las

En dat ene pad
dat ik nooit meer
in hoef te slaan

En waarin geen
zekerheid is of er
nog iemand boter
op een eierkoek
smeert

Hoe ik in hier,
waar alles anders is,
beland ben?

De weg terug
is kwijt

En zwijgend
verwijder ik dan maar
je niet meer geldige
telefoonnummer.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !