Haar varkensoogjes
heeft ze kunstig
uitgelijnd tot het
ergens op leek

Haar smalle lippen
ondergingen een
fors gesubsidieerde
wegverbreding

Ook de rest van
de renovatiepremie
ging op aan dikke
chemische plamuur

Onder haar ranke brauw
zijn emotionele
rolluiken
aangebracht

En haar vlecht
oogt als iets dat
teveel manuren
gekost heeft

Maar dan
barst de plamuur

Waar ze zelfverzekerd
achter schuil ging:

Ze wordt verraden
door, zowaar

een authentieke lach!

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !