Otto bracht zijn bolide tot stilstand. De gevierde president directeur grootaandeelhouder van Banarama Consultancy Groep had het kwaadaardig ogende voertuig overdwars geparkeerd. Het nam twee parkeervakken in. Hij was niet ontevreden, hoewel drie beter was geweest. Helaas pindakaas. Otto was te moe iets aan de situatie te veranderen. Hij slofte zijn penthouse binnen en legde een nat washandje op zijn gezicht. Het was om gek van te worden. De hele toekomst van Bananarama Consultancy hing van hem af. Ga er maar aan staan. Een mens zou voor minder in elkaar storten, zijn verstand verliezen en als een kasplant met een snottebel van vier hoog naar voorbijrijdende scootmobielen joelen. Ja, andere mensen. Mindere goden. Veel minderen. Niet geëquipeerd een bedrijf van het formaat van Bananarama Consultancy op te stuwen in de vaart der volkeren. Daar moet je ook voor in de wieg gelegd zijn. Gelukkig voor iedereen was hij een geboren president directeur grootaandeelhouder.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_