Otto stond voor de spiegel. De geboren president directeur grootaandeelhouder van Bananarama Consultancy BV had zijn tanden gepoetst, zijn wenkbrauwen geëpileerd en zijn lippen gehydrateerd.
Hij legde nu de laatste hand aan zijn kapsel. Mooi, zo vond Otto. Zijn haren zaten zoals gewoonlijk weer fantastisch mooi. Ze glommen als bijenwas. Hij keek zijn spiegelbeeld streng aan, fronste zijn mannelijke wenkbrauwen en riep toen: ‘Joe kendoewit! Jij bent top, top! Top, ben je en vergeet dat niet. Absoluut! Een top-directeur. Top! Een top-manager! Top! Een top-vriend! Top top top! Ja jij bent een top-mens. Echt wel! Lief voor dieren. Zeker! Sympathiek en humorvol. Uiteraard! Mensen lopen met je weg. Wat heet! Je hebt het aan je kont hangen. Een rolmodel voor je personeel, een idool voor kinderen en jongvolwassenen. Je kunt het, topper. Top!’ Hij knipoogde vet naar spiegelbeeld-Otto. En tuitte zijn lippen alsof hij hem wilde kussen. Innig tevreden met zichzelf liep hij de retestrakke trap van zijn retestrakke loft af, opende de deur en stapte achter het stuur van zijn glimmend zwarte bolide. ‘Top!’ riep hij voordat hij gaspedaal tot de vloer intrapte.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_