Ik loop de laatste tijd wer-ke-lijk over van goedheid. Helaas langzamerhand niet meer van de fondsen nu ik links en rechts dingen loop te mecenassen (vrijwel alles anoniem) en dan ook nog zo’n potje voor onze eigen gekke boekjes op peil poog te houden. Nu is de heer Nick J. Swarth met recht een vriend te noemen die te pas én te onpas onbetaald ondergetekende bijsprong bij alle gekkigheid, van boekpresentaties tot het groots onthullen van oranje pionnetjes (lange verhalen waar ik nu niet op in ga). Als zodanig ondersteun ik de mail die hij stuurde na de vouw met liefde, maar op het gebied van de pecunia ga ik toch nog even op mijn achterhoofd krabben. Het is hem gegund maar veel te kort dag, ik heb het simpelweg niet meer. Daarom bij deze de oproep aan onze lezers: Steun Nick J. Swarth !


Beste KutBinnenlanders,

Graag je aandacht voor een zeldzaam bericht op een zeldzame dag, 29 februari 😉
Afgelopen vrijdag ben ik begonnen met het werven van fondsen voor ‘Mijn onsterfelijke lever’ (werktitel), mijn volgende bundel. Soms heeft een mens steun nodig van anderen. Ik prijs mij gelukkig dat ik die gevonden heb in de persoon van Juffrouw Janine. Om haar argumenten voor een financiële bijdrage te horen, klik je op de link: http://www.youtube.com/watch?v=SSh5XgzvlXs&feature=channel

Je kunt je bijdrage zien als een vorm van voorintekening. Bij het verschijnen wordt de bundel je dan toegezonden. Een meer ruimhartige donatie is zeker ook mogelijk. Maar welk bedrag je ook bijdraagt, je krijgt er altijd iets voor terug! Op mijn projectpagina vind je een overzicht, klik Voordekunst.nl

Zo is het mogelijk om een bundel te verwerven en daarnaast, voor een gering meerbedrag, eigenaar te worden van een uniek tekeningetje, gesigneerd, ingelijst en wel. Het is de eerste keer dat ik met dit tekenwerk naar buiten treed.

Bekijk de tekeningen hier: http://www.swarth.nl/project_crowdfunding.html

Spiksplinternieuwe gedichten lees je desgewenst hier:

http://www.swarth.nl/project_crowdgedichten.html

http://ooteoote.nl/2011/12/twee-gedichten-nick-j-swarth/

Ik zou me zeer vereerd voelen, als je zou willen bijdragen aan de totstandkoming van deze publicatie. Van de benodigde  EUR 3000 is inmiddels 52% binnen. Dit geld komt alleen vrij als de 100% wordt gehaald. Het project loopt van 24 feb. t/m 6 maart. Je kunt bijdragen op Voordekunst.nl

Op voorhand dank.

Hartelijke groet,

Nick J.  

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !