Ik dacht op het laatst nog, dit jaar vragen ze me niet. Dit jaar kan ik gewoon in de zon, tussen het andere publiek, met bier genieten van alle prachtige optredens. Op dat sympathieke eco-festivalletje in Gent. Zaradi Tebe. ‘Omwille van jou’. Yes ! Mooi niet dus. Voor het vierde jaar op een rij, wat dus betekent elke editie sinds het begin, mag ik weer komen opdraven om ‘iets’ te komen doen. Ik heb nog geen idee wat het wordt. Dat is niet helemaal waar, ik kreeg dit nieuws eergisteren en heb nu talloze idiote ideeën. Maar die worden het natuurlijk allemaal niet. Dus die hou ik nog voor mezelf. Het wordt wel weer wat. Ik ben zelf ook benieuwd. Overigens zijn er maar twee artiesten die alle vier de edities hebben opgetreden. Als de ander volgend jaar toevallig door andere verplichtingen niet kan, en ze vragen mijn per ongeluk wéér wel, dan win ik. DAN WIN IK ! MUHAHAHA !

Oja en wel allemaal komen natuurlijk, 14 en 15 juni.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !