Gespot in het rek Boomerang Cards: een grapje over, verdomd als het niet waar is, bangalijsten. Bangalijst my ass. En nog even wat SEO er tegenaan gooien banga lijst banga-lijst bangalijsten tralalala. Een grote massaproducent van kaarten mag dit dus wel, een 19-jarige verder keurige jongeman niet. Dat even het voltallige Nederlandse politiekorps zich de ogen uit de kassen schaamt nu. En svp: arresteer die Boomerang rekken ! ZE HEBBEN EEN MAATSCHAPPELIJK OPRUIEND KARAKTER EN WIE WEET HEBBEN ZE WEL ECHT IETS MET BANGALIJSTEN TE MAKEN ! PIK IN DIE COMPUTERS ! CHECK ZE VAN BINNEN TOT BUITEN ! KIJK VOORAL OF ZE NIET EEN BANGALIJST IN DE STROOMKABEL VERSTOPT HEBBEN WANT JE WEET HET MAAR NOOIT MET DIE GASTEN VAN BOOMERANG !!! ALLEMAAL PREVENTIEF IN DE CEL, NU ! Voor je het weet gaan ze zelfs nog schreeuwen op de Dam of zoiets.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !