Ik deelde het bed met 2 mooie vrouwen.

Toen ik genoeg gedronken had en de hormonen zich weer aanmelden in mijn broek vroeg ik aan een mooie meid wat het zou kosten om de hele nacht met haar plat te gaan.Nu het viel me mee voor 5 dollar en een pakje sigaretten zou ze me wel een nacht verwennen.

2 vrouwen in bed en ze hielden allebei van me.
Ik mee naar boven.En ik vond het al wat vreemd dat er 2 grote bedden op haar kamer stonden.Ze vertelde me dat haar zus geen huis of kamer had en geen geld om iets te huren dus die sliep die avond ook daar in de kamer waar ik plat ging.Nu was die zus maar 1 jaar jonger dan de griet die ik versierd had maar het was me een meid prachtig lang zwart haar tot op der kont en een paar van die koplampen geweldig.

Toen ik mijn eerste plicht had vervuld en ongeveer 1 a 2 uurtjes had geslapen begon mijn edele deel weer op te zwellen.Ik betaalde 2 dollar extra en ja hoor in een mum van tijd lag ik met beide dames te rotzooien in dat bed.

Het was een hele belevenis ze wilden allebei hun deel van mijn lichaam even bezitten.Dus ik ben die nacht wel aan mijn trekken gekomen.En het mooiste was toen ik in de morgen zo rond 0500 uur nog even onder de douche sprong heeft de ene me helemaal gewassen en de jongere zus heeft me afgedroogd.Van af die tijd heb ik het altijd heerlijk gevonden als ik er de kans toe kreeg dat een vrouw me waste.Het is een soort laat baby gevoel denk ik soms.

En sommige vrouwen kunnen een man zo lekker wassen zonder dat er dan sex bij komt .
Ze kunnen er in heel Nederland nog veel van leren.De meeste vrouwen in Nederland die al lange tijd met de zelfde man hun leven delen hebben of geen zin in sex en dan verzinnen ze de smoes dat ze hoofdpijn hebben of zo iets.Een Zuid Amerikaande vrouw of Asiatiese vrouw hoor je nooit klagen en die zeggen nooit ik heb er geen zin in.Het gaat er deze vrouwen uitsluitend om dat ze de man van hun keuze willen behagen.In vele gesprekken met vrouwen uit bovenvernoemde landen kwam naar voren dat als je van een man houdt dat je dat maar op een manier goed kan beheren en dat is hem altijd de sex gunnen die hij op dat moment wil beleven.Daardoor voorkomen de meeste vrouwen dan ook dat hun partner genoeg van ze krijgt.Het sexleven van een man is nu eenmaal onstuimiger en langer dan dat van een vrouw.

Van uit Trinidad kregen we opdracht om naar Antwerpen te varen.En van uit Antwerpen zouden we naar Rotterdam terug gaan ,en kreeg ik na 10 maanden varen een wel verdiend verlof

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.