De goede verstaander met insiderkennis had allang begrepen dat Cultuurkiller stiekem een beetje veel gaat over de huidige Stadsdichter van Tilburg. We ontvingen onderstaande flyer in de redactiemailbox zojuist en hebben hard gelachen. Vanzelfsprekend zijn we niet zo egoïstisch dat we dergelijk hilarisch materiaal voor onszelf houden. Daarom, speciaal voor u. Haal uw portemonnees maar boven, want u boft maar weer.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !