De grote president directeur grootaandeelhouder zit met opgetrokken knieën en dikke sokken aan in zijn directeursfauteuil. Hij leest een boek. Ongemerkt hangt het puntje van zijn tong uit zijn mond. Hij zit er lekker knus bij. Cosy. Hij heeft een koffietafelboek voor zijn neus, met lekker veel foto’s over insecten. De pagina’s die over gaan over andere insecten dan kevers scheurt Otto eruit. Los van kevers – zijn lievelingsdieren – heeft hij een broertje dood aan insecten. Insecten zijn de negers van het dierenrijk is zijn analyse. En aan negers heeft onze Otto een grondige hekel. Tenzij ze het copiëren bovengemiddeld goed beheersen. Maar dat zijn er maar enkelen. Otto overviel nu een grote zin om spookfacturen naar multinationals te versturen.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_