Otto loopt door het bos. “Het bos. Een stomme uitvinding. Ik voel geen binding met de bomen. Met hun basten en hun bladeren. Hun fotosynthetische processen vind ik niet bijster interessant. Maar goed. Ik ben hier nu, we zien het wel. Ik laat me niet kennen, door dit bos. Ik loop door. Tussen de bomen. En hun basten. Wie weet wat dit bos me gaat brengen. Niet al te veel, maar een beetje bos kan toch nog verrassend uit de hoek komen. Hoewel dit bos, dat al vier regels dooremmert en tot dusver niet bijster veel bekijks heeft getrokken. Er is in gelopen. Door een President Directeur Grootaandeelhouder die met zijn ziel onder zijn arm loopt. Dat overkomt het niet dagelijks. Maar toch. Zielen onder armen, daar hoor je het bos dan weer niet over. Dat heeft het te druk met zijn fotosynthetische processen. En geef die bomen eens ongelijk. Je moet zelf ook een beetje meedoen.”

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_