Bombay India heet tegenwoordig Mumbai.

Met de Alphacca een Victoryschip naar Bombay India. Het waren ijsbergen die meiden daar.

De vrouwen in India Bombay vielen gruwelijk tegen.

Daar kwamen we in een soort bordeel terecht maar wat viel dat tegen.Van alle landen ter wereld die ik bezocht vielen de vrouwen daar zo erg tegen dat ik er gewoon op afknapte.De vrouwen met zo een rooie stip op hun voorhoofd wilden wel tegen betaling de liefde met een zeeman bedrijven ,maar ze waren nog kouder dan de noordpool op sex gebied.

Ik had er een en toen ik er mee op bed lag en mijn edele deel in haar gleuf stopte en begon te wippen toen pakte die griet een brei stukje en breide gewoon verder.Ze had totaal geen intresse in sex deed ook niet als of lag heel ongeintreseerd te breien.

En een matroos had er een die lag een boek te lezen toen hij haar wipte.Ze hebben totaal geen lustgevoelens.

Ik knapte daar zo van af vooral om dat ik het heel anders gewend was dat ik snel maakte dat ik weg kwam.Toen is mij later gebleken wat de oorzaak hier van was.Oorzaak de moslims met hun rare gewoontes.Het was zo die meisjes worden op zeer jonge leeftijd reeds besneden.Dan gaat er die kietelaar of gedeelte of de beide schaamlippen van die muis af die word er afgesneden.Dat heeft als bedoeling dat als die vrouw later een man krijgt toegewezen

En eventueel aan oude man wordt uitgehuwelijkt ze dan niet gauw vreemd zal gaan want ze kan door het gemis aan lusten toch geen gevoel krijgen en gaat dus niet vreemd.Zo binden ze dus een vrouw aan zich.

Er zijn zelfs gevallen bekend dat de zeeman er bij de vrouw zijn edele deel niet in haar brievenbus kon stoppen.Men had eenvoudig het hele gevalletjes dicht genaaid.Zo kon ze alleen nog plassen en menstrueren.En zo kon die meid dan voor het huwelijk ook niet sex beleven en bleef ze maagd. Dat er dan toch vrouwen zijn die als meid van plezier gaat werken in een bordeel komt dan uitsluitend omdat ze ongewenst zwanger zijn geraakt en dit voor de buitenwereld willen verbergen.Daarom verhuizen ze dan meestal naar een vreemde grote stad waar niemand ze herkend.Ik vond en vind dat nog steeds niks dat hele moslim gedoe.

Van India ging de reis naar Thailand het land waar ik nu momenteel woon.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.