De Thaise vrouwen zijn erg fijn geschapen.

Ze zijn ten eerste klein geschapen.Hebben dus niet zo een vagina waarin je een kilo aardappelen in kan gooien en dat je bij de laatste nog plons kunt horen.

De eerst keer dacht ik zou ze nog maagd zijn ik had moeite om mijn Lowyke bij haar in haar gleuf te stoppen.Maar ja na wat oefenen kwam alles toch goed op dat gebied tenslotte was ik de allrounder op dat gebied he.Een Thaise vrouw heeft ten opzichte van haar landgenoten erg veel schaamte.Ze zullen in het openbaar nooit over sex spreken of kussen waar iemand bij is, maar in bed zijn het net dieren wat kunnen ze een man verwennen.Ze verzorgen de man tot in de puntjes.Je wordt elke avond door de vrouw gewassen je bent dan haar Baby ha ha.Je nagels van handen en voeten worden keurig door haar verzorgd.En je moet je schoenen buiten laten staan als je ergens binnen gaat ook in je eigen huis.Maar ga je weg dan zit zij al bij jouw schoenen klaar om ze aan je voeten te doen. Zit je te eten wat ze hier in Thailand 5 x per dag doen dan schept zij voor je op.

En als je uit gaat en je hebt een halve liter bier besteld dan blijft zij inschenken zo lang je dorst hebt .In europa denken de mensen snel die vrouwen worden onderdrukt en zijn slaaf van de man maar niks is minder waar.Een vrouw in Thailand doet voor een man die goed voor haar zorgt werkelijk alles om hem te behagen en hem te behouden.Geen gezeur van emancipatie of vrouwen rechten hier is iedereen menselijk gezien gelijk.Men toont dikwijls veel respect voor de Thaise Koning, ik trouwens ook wand die betekend heeeeeeeel veel voor het volk.Ik heb laatst gezien dat de klein dochter van de huidige Koning in een groot waren huis aan het winkelen was gewoon tussen het publiek.Er was wel veel politie bescherming rond haar en je mocht geen fotos van haar nemen maar het ging allemaal onder een glimlach van het Thaise volk.Hier heeft een lid van het Koninklijke fam nog echt een prive leven.

Dus geen gezeur aan mijn kop van moet je al weer bier heb je nog niet genoeg gehad etc,Ik had het die eerste keer al in de gaten en dacht dit is het wat ik heb gemist en hoe ik wil leven.Geen gezeur aan mijn kop van drink niet zo veel geen gezeur van ik heb kop pijn en geen zin in sex.

Deze vrouwen voldoen lachend aan al de wensen van een man mits je haar natuurlijk ook met respect behandeld.

Dus besloot ik dat ik de hele meubels mijn auto,s en alles wat ik in Frankrijk had te verkopen en overtollige spullen heb ik weg gegeven,ik was het zat!

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.