We krijgen hier op de redactie net te horen dat ze binnen zijn. Lekker ruim op tijd voor de presentatie van 15 December! De boekjes van De 93 Beste Moppen Van De Opperpater zijn dus, we herhalen, officieel binnen. Hiermee is het tweede KutBinnenlanders boekje een feit! Oja, en willen jullie ze iets minder gretig bestellen, we willen er op de presentatie ook nog een paar overhouden. Alvast dank.

We mogen van de hoofdredacteur geen champagne drinken onder het werk. Dus dan knallen we nu maar een paar flesjes Spa Rood open. Je mag niks meer op de redactieburelen van KutBinnenlanders.nl tegenwoordig. Maar dat terzijde.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.