Nog altijd te bestellen via onze site (op = op!) is het boekje met de 93 Beste Moppen Van De Opperpater. Een uniek moppenboekje: de moppen staan als QR-codes afgedrukt op elke bladzijde. Als u met uw smartphone deze code scant, opent automatisch het bijbehorende Youtube-filmpje en vertélt de Opperpater u de mop! Dé moppenbundel van de 21e eeuw, kortom. Laat ook de trailer u overtuigen, en bestel het daarna hier. Er zijn nog maar enkele exemplaren, daarna is het keihard op! Als u wilt, kunt u het ook door De Opperpater laten signeren. Hét Sinterklaas- of Kerstcadeau dat de ontvanger echt nog niet heeft!

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.