Singapore.

Singapore zag er toen maar armzalig uit .Dat is nu wel anders erg modern.

Daar kwam een man aan boord met hele mooie zijde stoffen.Je kon voor 70 gulden een maat kostuum laten vervaardigen.We lagen er 3 a 4 dagen binnen.Ik besloot van een soort brokaat stof een pak te laten aanmeten.chter slot en grendel tot je weer vertrokken was .Daar kwam een man aan boord met hele mooie zijde stoffen.Je kon voor 70 gulden een maat kostuum laten vervaardigen.

De kleermaker uit Singapore maakte maatpakken .

De kleermaker kwam elke dag meten en passen en waarachtig na 3 dagen kwam hij met een mooi glimmend brokaat stoffen kostuum voor mij aandragen.
Ik heb dat pak dat in Nederland veel indruk maakte op de vrouwen 3 jaar gedragen.Ik zei ooit tegen me moeder tijdens mijn verlof het pak maakt de man ,en inderdaad ik was de dandy als ik dat pak aan had.Toen ik het pak 3 jaar had heb ik het aan vriend in Eindhoven geschonken en die heeft er ook nog 1 jaar mee geblitst .

Mijn eerste Tatoo.

In Singapore heb ik mijn eerste tatoo laten zetten.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.