Elly ging zonder slipje aan naar huis.

Op een avond zit ik daar in die dancing te drinken met vrienden

En was er een meid Elly ze was een beetje wat je noemt een maatje meer maar daar keek ik niet naar.Ze had een lief gezicht en ze luste van het sex leven wel pap.Ik versierde haar en bracht haar naar haar huis.Ze woonde bij haar oma in ze had volgens mij geen ouders meer.

Toen we in het donker in het gangetje afscheid namen en flink van bil gingen hoorde ik haar oma roepen Elly kom binnen het is al laat genoeg.

Nu had ik de onderbroek van Elly op de heg gezwierd toen ze hem uit had gedaan maar schijnbaar had ik deze onderbroek met een zwaai over de heg gegooid ipv op de heg.

Haar slipje hing in een boom bij haar Oma.

Toen ze dus naar binnen werd geroepen door haar oma hing haar mooie rose slipje aan een boom in haar oma,s tuin.Ze moest naar binnen en is zonder slipje naar huis gegaan.

De vlammen sloegen er van af

Die zelfde avond trof ik er Anja een mooie meid .

Ze zag het direct al met deze jonge zeeman zitten en na de nodige biertjes gedronken te hebben met haar besloot ik deze dame ook maar de sex van haar leven te geven,Ze was 19 jaar en ik toen 21 jaar.We besloten om naar een hotel op de markt te gaan.

Het hotel de Wildeman daar kon je in die tijd niet zo maar als ongehuwd zijnde binnen komen.Dus wat deden we ik liet haar een kamer reserveren onder valse naam als echtpaar.Ze vulde het formulier netjes in en voor mij vulde ze ook een gefingeerde naam in.Toen ging zij met mij naar de hotel kamer.

Na een heerlijk bad samen lagen we al spoedig te rollebollen op dat grote bed.Nu stond er op het nachtkastje een schemerlamp.Maar omdat het licht van die lamp nog al sterk was heb ik haar bh er over heen gelegd om zo wat licht te dimmen.En net toen we ze wat op het hoogte punt kwamen vloog door de warmte van de lamp de bh in brand.Ik heb mijn sexhandeling meteen moeten onderbreken en heb de bh snel beetgepakt en in de wasbak gedoofd.Gelukkig was er verder geen schade ontstaan.

Na dat kleine voorval hebben we de liefde bedreven en ik kan wel zeggen dat het een echt vurige nacht is geworden.

En zo heb ik de vlammen in haar vagina kunnen blussen met het hele vermogen wat ik uit mijn edele delen kon produceren.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.