Kijk. As we speak is bovenstaande website dus gehacked. Hahahahahahaha. Of zoiets. Want wat ik dus zo jammer vind he: als zo’n hacker briljant genoeg is om een website omver te schoppen, doe er dan eens iets goeds mee vent. Dit communiceert voor geen meter. Krijg je geen neus een andere kant mee op. Dit is digitaal belletjestrekken. Puberaal, irritant, nietszeggend. Man, man. Ik wil best met de hyena’s meelachen van hahaha Wilders zijn webstekje is gehackerdehackt maar als je er dan zoiets voor in de plaats zet wordt het vooral triestig. Nee, sorry. Try again later.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !