kom ik als zeeman bij de hoeren en vraag  het was in 1967 wat kost het naaien hier?Zegt die doos tegezn mij het wippen  of naaien kost hier 1OO gulden
Zeg ik tegen dat mokkel geen probleem als ik mag naaien hoe ik wil dan naai ik er nu vandoor.

komt een zeeman in singapore  in het ziekenhuis te liggen met een ontstoken penis.Ze leggen hem in zo een clamboe zo dat er geen  vliegen of muskieten op zijn geslachtsdeel kan landen.
heeft er een  grote bromvlieg toch nog kans gezien  neer te strijken op het edele deel van deze zeemand.Hij meteen bellen om de zuster .Die lomt  pakt de vliegenmepper en vraagt aan de  zeeman zal ik deze vlieg even  met de mepper vernietigen???
Zegt deze door gewinterde zeeman tegen de zuster nee dat hoeft niet;  je moet gewoon even onder mijn  zak kietelen dan spuit ik hem er wel van af

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.