sta ik als zeeman tijdens mijn verlof op de bus te wachten
staat er zo een nicht zenuwachtig met zijn paraplui op de grond te tikken om dat de bus er nog niet was.Ik kijk deze nicht aan en zeg hem ./man houw op met dat zeniuwachtig getik.Hij stopt  met dat tikken op de grond maar na 2 minuten herhaald hij het weer en tikt met zijn pluu op de grond.Dan zei ik hem luister mietje als je nu niet onmiddelijk stopt met dat irritante  getik steek ik je dadelijk met je eigen paraplu  in je lijf.Zegt die flikker  moet je doen liefst in mijn hol en dan langzaam open en dicht doen

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.