Donder op
Met je bliksemflitsend
mooie woorden
Verzuipend in je darlings
zonder essentie
Spartelend

Donder op
Met je resonerend
mooie klanken
In een kakafonie van
wilde medeklankers
Ongehoord

Donder op
Met je zaligzalvend
mooie zinnen
Geen zinsnede die snijdt
in bloedend besef
Ontstekend

En donder op
Met je bladerrijke
mooie boekjes
Vol met middenwoorden
Geen voor- of na-

Enkel
Mooie woorden.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !