Toevallig gisteravond herlezen. Dit stuk. Van rond de tijd dat Charlie Sheen’s meltdown actueel was en niet de reden dat hij voor Bavaria commercials gevraagd werd. Van rond de tijd dat ik toegezegd had naar Het Blogbal (allereerste editie !) zou gaan en heel erg vreesde dat daar allemaal ‘serieus bloggende menschen’ wijn zouden staan te nippen met een duur gezicht. Ik was benieuwd naar ‘Oud Zeikwijf’, dat enthousiaste mens dat me eind 2010 op de Twitters ging volgen en uiteindelijk een pornoverhaal over Sinterklaas gastschreef voor onze website. (Pas richting zomer 2011 kwam ze ook officiëel als KutBinnenlander ‘aan boord’ hiero)

Maar ik dacht ook aan de mensen die ik er niet kende maar wiens blogs en/of stukjes ik wel eens las. En mensen die ik wél kende die zouden komen die eigenlijk nog erger waren. Allemaal zo serieus. Bloggen is namelijk ontzettend serieus, weet u. Dat is journalistiek, dat is klasse, dat is een bijzonder ernstige aangelegenheid. Bloggen dien je niet lichtvoetig op te vatten. Bloggen is niet een beetje rock ’n roll met een open source berichtensysteempje. Nee, bloggen is duiding, is onderbouwing, is mening, is fatsoen, is ontwikkelingen volgen, is je vakgebied uitdragen, is je visitekaartje. MAG  IK EEN TEILTJE.

Daarom bij deze een oproep. Het Blogbal 2012. ALLE GEZELLIGE MENSEN MOETEN KOMEN. We verklaren gezamenlijk oorlog aan de ongezelligheid. Geen bla bla over corporate blogs of de nieuwste social media strategieën. Dan liever lallende mongolen en grappenmakende lachers. Bier moet er gezopen worden ! Muziék moet eruit de speakers knallen ! Komt allen en breng lol mee ! VIVA HET BLOGBAL 2012 ! ROCK ‘N ROLL !!!

MACHETE !!!!!!!

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !