Hoi redactie,
Ik heb een grote koelkast die zit vol met eten  en ik noem het de kutbinnenlanderskast.Maar de Thaise kunnen dat woord moeilijk uitspreken die zeggen nu koetbinranders die kunnen de u  en de L moeilijk uitspreken dus dan  veranderen ze het woord  ha ha

Lowy en Honnybee
Udon Thani Thailand 32 Graden

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.