Gisteren waren ze er dan. De boekjes met De 93 Beste Moppen Van De Opperpater. En uiteraard had ik mijn camera maar meegenomen. Dus alvast een beetje voorpret: het uitpakken van de boekjes!

Meer zien ? Zelf een boekje bemachtigen ? Kom dan 15 December aanstaande vanaf 18u naar café Het Buitenbeentje in Tilburg. Dan houden we de officiële presentatie ! Oh ja: ze gaan nog steeds best hard in de voorbestellingen. Reserveer dus tijdig zelf ook een boekje !
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !