Is er dan werkelijk nié-mand meer op De Opperpater na die exclusief bij KutBinnenlanders.nl publiceert??? In navolging van de massale horde overlopers onder onze bloggers gaat nu ook Bandirah keihard vreemd. En hij komt er gewoon voor uit. Zo van ‘hey. Ik heb het heel leuk met jou, dat weet je. Maar ik heb ook zo mijn behoeften. En die kan ik gewoon niet allemaal bij jou kwijt. Met je tweehonderd bezoekertjes per dag. Ik blijf gewoon bij je, hoor. Maar ik heb zoveel meer liefde te geven, en daarom geef ik nu ook een beetje aan een ander. Niet huilen, toe. Ik zeg toch, ik blijf ook bij jou. Hier, een zakdoek. Ja, snuit maar even. Gaat het weer? Pfff, wat een drama maak je ervan. Kom, geef eens een knuffel.’

We vinden dit GeenStijl, Bandirah. Echt, GeenStijl. (Proficiat man!)

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.