Bij Cultuurkiller lukte het niet omdat het boekje binnen een week tijd wegvlóóg en toen viel er niks te presenteren. Ditmaal nemen we de tijd. Het boekje “De 93 Beste Moppen Van De Opperpater” wordt gepresenteerd in Café Het Buitenbeentje te Tilburg. Op 15 december a.s., 18u ’s avonds. Tot …. weten we nog niet. Als het erg leuk is op de presentatie blijft De Opperpater zelf misschien ook een keer wél tot nadat Eastenders begonnen is. Of wie weet kunnen we regelen dat we Eastenders kunnen kijken in het café. We zien wel. De datum staat alvast vast. Dus schrijf ‘m op.

Op een gerelateerde noot: ook dit gekke KutBinnenlanders boekje is nu alweer populair. Het ligt pas net bij de drukker maar de eerste zeven zijn al vooruitbesteld. En de totale oplage gaat slechts 93 exemplaren tellen. Ons advies? Laat ons tijdig weten dat je ook een boekje wil! Dat kan in de reacties, Door ons een e-mail te sturen, of gewoon door het aan één van ons door te geven, dan komt het hopelijk ook wel op tijd bij de juiste persoon terecht.

Dit wordt de achterzijde. We overwegen ‘m in te sturen naar het Guiness Book of Records voor het record “meeste achterflapquotes ooit”.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.