Mijn eerste verlof.

De eerste avond bleef ik thuis en gaf een feestje in mijn ouderlijke huis .Ook de buren waren die avond te gast bij ons.Ik kon omdat ik erg vrij ben opgevoed over al mijn beleefde avonturen gerust praten.De verhalen over de kroegen en de vrouwen zag men soms als ongeloofwaardig aan maar dat kwam om dat de mensen aan de wal geen flauw benul hadden wat er allemaal te beleven was in die vreemde landen voor een zeeman.

De volgende dag vertelde mijn Moedertje dat ze niet kon wassen want de wasmachine had het begeven en ze had geen geld om een nieuwe te laten aanrukken.Ik nam haar mee de stad in en kocht voor haar een gloed nieuwe Miele.Wat glunderde dat mensje haar zoon de zeeman gaf haar zo maar een nieuwe wasmachine kado.Voor mijn Vader kocht ik een grote kist sigaren en een nieuwe vishengel want hij was een visser en ook een echte sigaren roker.

Daarna ging ik mijn eerste verlof vieren door op stap te gaan.Ik kon schijnbaar door mijn Rotterdams taaltje dat ik had geleerd zo veel meiden versieren als ik wilde.De meeste vielen als een blok voor me omdat ik over genoeg geld beschikte om uit te gaan.
Mijn verlof periode was altijd erg gezellig.Ik werd in elke kroeg met open armen ontvangen.
Wel kwam ik er achter dat ik soms meiden in Eindhoven van toch al ruim 17 of 18 jaar op sex gebied veel moest leren.

Er waren er bij die van me hielden om dat ik de sex met hun altijd lange tijd kon volhouden,dus niks er op en er af zo als zo vele jongens aan de wal deden ,neen mijn ervaring was dat als je het spel er voor en er na goed speelde de meiden veel meer plezier er aan beleefden.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.