We hadden het zelf gemist maar dankzij de oplettende Telekijkbuisgluurders bij afhakers.nl zagen we het achteraf toch: Rutte was op bezoek bij de sociale werkplek waar, jawel, onze eigen Opperpater werkt. Voor wie twijfelt of de man echt bestaat: landelijk bewijs. Of Mark Rutte ook een exemplaar van De 93 Beste Moppen meekreeg is niet bekend. Hier terug te zien, hoogtepunt rond de 4min45.

UPDATE: Ook PowNews was er. Vanaf 8min11 met stemmig muziekje. Maar op een achtergrondflits na geen Opperpater. Te viriel voor Powned.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.