Na dat het jaren goed is gegaan met deze ouwe zeebonk,ben ik enig tijd geleden even nood gedwongen opgenomen in een thais ziekenhuis.Niets bizonders ik had een snijwond opgelopen op de rug van mijn rechterhand bij het klussen.Na dat de Thaise ehb o er naar had gekeken besloten ze me op te nemen en ivb met het recht zetten van mijn favoriete middel opsteek vinger te repareren  hebben ze toen mijn hand geopereerd.Het was voor mij die 20 jaar lang geen dokters bezocht had een ware happening.Moet je voorstellen een zaal met 8  mensen en de verpleging doet alleen hulp als spuiten zetten pillenvoeren etc.Maar echt verzorgen moet je familie maar komen doen zo als wassen en voeden etc

Ik lees en met mij hier in Thailand  veel vrienden altijd  de artikelen over de Kutzijde van jullie geweldig.Als er mensen zijn die mijn site bezoeken  www.nederlandersinudonthanicity.nl  dan zou ik het zeer waarderen als ze iets lezen wat ze wel of misschien minder bevalt dat ze eens een reactie plaatsen op mijn artikelen.Verders groet ik alle kutbinnenlanders van harte met mij gaat het weer beter de hechtingen zijn er uit en ik kan weer typen.

Groetjes van Lowy en Honnybee Cremers.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.