Nu nog snel naar de film van sinterklaas gaan,NU HET NOG KAN.
Wat een onzin.Bij het binnenhalen van die zwarte mensen hebben wij het fout gedaan.Als ze alle zwarte mensen terug sturen naar hun eigen bananenland dan is het 1 dag langer licht in Nederland

Wat ben ik blij dat ik weg ben uit dat Nederland ga proberen een ander paspoort te verkrijgen ik schaam me soms diep .

Lowy

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.