Op 9 augustus verschijnt Extra tijd, de nieuwe roman van A.H.J. Dautzenberg.
U bent allen van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie op donderdag 9 augustus bij Athenaeum Boekhandel, Spui 14-16 in Amsterdam. U bent welkom vanaf 18.00 uur en om 18.30 uur begint de presentatie.

De zeventigjarige Gustaaf Meulenberg heeft nog maar enkele weken te leven. Met dat lot heeft hij zich verzoend. Wat hij daarentegen niet kan verkroppen is dat zijn favoriete voetbalclub dreigt te degraderen. Om zijn club te kunnen steunen in de degradatiestrijd probeert hij zijn sterven dan ook zo lang mogelijk uit te stellen.

Zijn zoon Marcel heeft zijn eigen redenen om het leven van zijn vader te rekken. Hij gaat daartoe niet alleen de strijd aan met de werkelijkheid, ook stuit hij op een mysterieuze, in zwart geklede cowboy. Bovendien ontdekt Marcel een bizar familiegeheim, waardoor de jeugd van zijn vader – en daardoor die van hem en zijn tweelingbroer – in een nieuw licht komt te staan.

A.H.J. Dautzenberg werd op 13 december 1967 geboren in de Vroedvrouwenschool van Heerlen. Hij groeide samen met zijn tweelingbroer op in Schaesberg (Landgraaf). Na de middelbare school studeerde hij Economie in Tilburg. Later voltooide hij ook onder meer de studie Taal- en letterkunde. In korte tijd publiceerde hij een bundel verhalen, een roman en een pamflet, Rock € Roll.

Tijdens de presentatie gaan Daan & Thomas Heerma van Voss ‘in duel’ Extra tijd becommentariëren, onder arbitraire begeleiding van Frank Heinen. Ook Chrétien Breukers zal een steentje bijdragen aan de aftrap van de roman.

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u ons te laten weten of u aanwezig zult zijn via prfictie@atlascontact.nl.

A.H.J. Dautzenberg, Athenaeum Boekhandel en Uitgeverij Atlas Contact zien ernaar uit u de negende te mogen begroeten!

 
doctorandus Dautzenberg
doctorandus Dautzenberg
A.H.J. Dautzenberg (1967) woont en werkt in Tilburg-Noord.
www.ahjdautzenberg.nl
www.uitgeverijcontact.nl