Een beetje bezorgd keek ik in het systeem: er stond – alweer – niets qua content voor de vrijdag. De laatste weken is de makkelijkste oplossing daarvoor een belletje naar de hoofdredacteur. Vloekend nam hij echter op: “Ja, wat moet je???” Hoeii. Blijkbaar heeft hij ruim een week zonder laptop gezeten na een hardeschijfcrash en heeft hij het nu ontzettend druk met de software die hij vaak gebruikt, te herinstalleren. Voorzichtig opperde ik toch maar of hij niet nog een stukje van zijn nieuwe boek had liggen anders, dan plaatsen we dát toch gewoon? “Sodemieter op man ik heb het druk!!”

Okee, lekker dan, dan is het blijkbaar aan mij vandaag. En ik kan toevallig wel heel leuk websites designen en onderhouden maar schrijven doe ik toch liever niet. Daarom mag vandaag het publiek zich verheugen op een youtube filmpje. Had de redactie maar zelf met eigen content moeten komen. Ja toch niet dan?

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.