NOORDPOOL – De Kerstman heeft in een officiële persverklaring laten weten dit jaar geen cadeaus te bezorgen in Nederland. Als primaire reden voert hij aan dat de dreiging van de Q-koorts de situatie onveilig maakt voor zijn rendieren. “Dat Sinterklaas dat land nog aandoet met zijn schimmel, moet hij zelf weten, maar ik wil het risico niet lopen,” sprak de tijdelijk wat minder olijke Kerstman de verzamelde pers toe. De Nederlandse overheid was niet bereikbaar voor commentaar.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !