AMSTERDAM – Alle Nederlandse vrouwen moeten verplicht hun borstafmeting informatie afstaan voor een databank. Dat vindt 93 procent van de Nederlandse bevolking nu regeringsdatabase gegevens bijna dagelijks uitlekken, concludeert Maurice de Hond zondag uit een peiling.

Van de voorstanders vindt de helft dat die databank dan mag worden gekoppeld aan geregistreerde persoonsinformatie zoals de NAW gegevens, facebook-profiel of LinkedIn-adres. Van de andere helft mag de databank verrijkt worden met foto’s van de borsten in kwestie. Van de ondervraagden is 4 procent tegen het opzetten van zo’n databank.

De vraag of zo’n databank er moet komen houdt sommigen bezig nu privacy-waakhonden steeds meer persoonsgegevens proberen te beschermen, en de crisis, kartel-afspraken onder brouwers, én BTW-verhogingen het moeilijker betaalbaar maken om uit te gaan.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !