De Kutbinnenlander
altijd present
maar nooit aanwezig
de ongeschreven regels
is de kern van ons bestaan

wij, jij en ik
dompelen de kroezende waanzin
ten onder in het buiten beentje
we weken het
tot het te pruimen is
ontleden het
en kijken er na
om het vervolgens te slikken 🙂

 
Frank Tilemans
Frank Tilemans
Hoe wij Frank Tilemans (Tilburg, 1983) zo lang geheim hebben kunnen houden, is ons ook een raadsel. Hij is een veelgezien gezicht in de Zesde Stad van het land. Enkele jaren geleden werd hij bij de T-Parade nog verkozen tot Mister T 2010. Maar niemand kon vermoeden wat een dichttalent er achter deze jongen school. Zelfs wij niet, op ons wekelijks terrasbijeenkomstje. Dus nu ontkomen we er niet aan: Frank gaat hier publiceren. We vermoeden dat u niet lang nodig heeft om met ons te beamen: ja, dat moest.