Zo als velen van u weten was  ik Lowy als  jong mannetje van amper 8 jaar geintreseerd in politiehonden.Ik vond het geweldig wat die beesten presteerden .Toen kocht ik met 10 jaar mijn eerste herdershond.Ging op een dag toen die hond het was een teef)lees) vrouwtjes hond) met het beest toen het loops was naar het politieburo in Eindhoven.Ik ,kwam binnen en vroeg of er een agent was die door mijn hond gedekt wilde worde want ik wilde puppys als echte politiebhonen hebben. Groot was mijn verbazing toen de dienst doende commandant me zei dat doen onze agenten niet.Je moet vecht naar een kennel gaan om je hond te laten dekken.Ik dat gedaan en later bleek dat ik de beste  afgerichte hond van Nederland bezzat

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.